Kri.ti.ka

Mindenki kritizál. Mindent. Mindig. Mert véleménye mindenkinek van. Miért ne?

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HTML

Az élet, a világmindenség meg minden

2008.11.08. 17:08 | DRH | 1 komment

Most hogy B.O. megnyerte, lesz-e vajon pénzügyi válság?

Vagy mostantól mindent pozitívan látunk és egymást ölelgetve toljuk a világgazdaság szekerét soha nem látott magasságokba, míg az olajár esik...?

És ki vesz majd autót? Jövõre majd nem tudunk választani a sok nullaszázaléknullabefizetés kínálat közül. Csak vigyük az ú autót...

Hülyeség az egész...Megszivattak minket megint.

A Gyuri majd megmagyarázza, hogy személyesen hárította el a válságot, Õ meg a nemzetlözi valutaalap.

De vajon mennyiért?

Gyuri, mikor lesz megint 3,60 a kenyér? Mikor euróban vesszük majd, gondolom. Vagy lejben.

A bejegyzés trackback címe:

https://krixkrax.blog.hu/api/trackback/id/tr94757423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2010.11.07. 23:22:01

Ó igen! Holy Joker ide is betör és megmondja azt amit kell.
Szóval szép meg minden ami itt zajlik szerte a világban és kis hazánkban egyaránt, de nem is kell ilyen messzire menni. Induljunk ki a gyárból, ahol dolgozunk. Hol van az a rengeteg kenőcs=pénz ( az a sok-sok Deák Ferenc = 20.000-es ) amivel kábítanak minket. Ebből is lászik, hogy a multik és a magasabb beosztású emberek csak ígérgetnek és a szavuk mint egy lyukas garas Dezső, vagy annyit sem érnek. Bocs de egy rossz szóviccér a lelkemet is arany tálcán szervírozom az ördögnek.
A lényeg a lényeg, hogy nem értek a politikához és nem is érdekel, de a buszokon mérgelődő emberektől kezdve a T.O.-s néniken át a legfelsőbb emberekig mindenki beveheti. Mert ez legalább őszinte megnyilvánulás és nem csak nyafogás.
süti beállítások módosítása